17 mars 2010

Macro Lovers No 14 ~Bröd~

Macro Lovers utmaning kom igår.
Bröd var veckans tema och jag jagade verkligen bröd. Fick inga bra bilder alls.
Men så i morse till frukosten tyckte jag att jag fick till det.

Så här är mitt bidrag.

005
Fler härliga brödbilder hittar ni HÄR

5 kommentarer:

Birgitta sa...

Så gott ditt frukostbröd ser ut!
Härligt foto!

Nienna sa...

Såg ju smarrigt ut! Även om du inte fick till en bild på hårdbröd så blev ju den här bilden bra!

Tack för titten hos mig också!

Bildgatan-Avsändare Margareta sa...

Snyggt foto med smöret "på väg" att bres över.

Monkan sa...

Det var inte helt lätt att hitta hit... I din kommentar hos mig lämnade du en länk till en profil som listade två bloggar, nettusspiritus.blogspot.com och rosadrakar.blogspot.com men där fanns inget bröd. Men istället bland annat ett intressant sopprecept och bilder på två underbart söta tjejer :-) Så scrollade jag ner och hittade till sist länk till en tredje blogg, och när jag klickade på profil i den så kom jag till samma profil som för det första två bloggarna. Och jag fattade inte alls hur det hängde ihop, samma profil för alla tre men bara två bloggar syntes där. Summan av kardemumman, de du skrivit kommentar hos (andra Blogger-bloggar) kanske inte hittar tillbaks till ditt bidrag, om de inte är lika envisa/nyfikna :-) som jag. Fortfarande envis/nyfiken så kom jag på hur det funkade, i Mitt Konto kan man tydligen välja vilka bloggar som ska visas. Perfekt, jag har tänkt skapa en testblogg och nu har jag ju lärt mig att den inte behöver synas i profilen :-)

Bröd. Ja som du säger, inte var det lätt, det är svårt att få en bra bild av mat i allmänhet och bröd i synnerhet... men tack och lov för mina "stenar" :-) de trivdes på bild :-) Första gången jag hade "stenar" (rågkross) på brödet så tänkte jag, aldrig mer, som de sprätte iväg när jag skulle skära brödet. Men det är värt det, för det är så gott!

Snyggt med skärpan på spetsen av ditt bröd och stor härlig smörklick, det är ju så gott, macka med bara smör. Och eftersom smöret är lite i bakgrunden där oskärpan tar vid, så räknas den väl inte va? Bara att mumsa på då :-)

Nettan sa...

Tack Monkan för att du talade om det om bloggarna för mig. Det hade jag ingen aning om att det var så. Jag ska genast undersöka och se så jag får det rätt. Vill ju att det ska vara lätt att komma till mina fotoutmaningar. /Nettan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails